Dela

Facebook Mail Twitter

2019-03-04

Välkommen till öppet hus 13/3!

Är du nyfiken på hur det är att studera på Södertörns högskola? Vill du veta vilka utbildningar som finns här och hur det ser ut på campus? Den 13/3 har vi ett öppet hus då studenter och lärare visar upp högskolan och utbildningarna.

Student läser på en surfplatta

Onsdagen den 13 mars klockan 13.00-19.00 är det öppet hus på Södertörns högskola. Lärare, studenter och studie- och karriärvägledare finns på plats för att svara på frågor kring utbildningar, studier och studentliv. Vi bjuder på inspirations- och prova-på-föreläsningar och informerar om våra program och kurser. För alla aktiviteter, se dagens program.PDF

Titta in i medieteknikens inspelningsstudio

Du kan bland annat fika med en student från Spelprogrammet och kolla in våra lokaler. Du får också tillfälle att fråga de som läser till lärare, socionom och personalvetare om hur det är studera på högskolan. Studenter från Medieteknik och IT, media och design visar upp sina interaktiva projekt och bjuder in till studion.

Studentliv, utbytesstudier och studera med funktionsvariation

Entreprenörskap, innovation och marknad är ett av alla program som håller informationspass under dagen, liksom Polisutbildningen och våra nya spännande utbildningar Kulturanalys med inriktning hållbar utveckling och kandidatprogrammet i Liberal Arts. Är du till exempel sugen på att läsa någonting inom företagsekonomi, men är osäker på vilket program som skulle passa just dig? Eller vill du kanske veta hur du kan bygga ihop ditt eget program och skräddarsy din egen examen? Under öppet hus informerar vi om allt från utbytesstudier och studentlivet i allmänhet, till att och hur det fungerar att studera med funktionsvariation.

Guidningar runt campus

Mellan klockan 13 och 19 erbjuds även guidade turer av våra studenter som visar dig runt på campus, bland annat vårt fina bibliotek och studentkåren och självklart bjuder vi på fika. Även våra studie- och karriärvägledare finns på plats hela dagen för att diskutera dina drömmar och framtidsmöjligheter!

Vårt campus ligger precis vid pendeltågsstationen i Flemingsberg, 19 minuter med tåg från Stockholms City. Svara gärna på Facebookeventet länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsteroch bjud in andra du tror också vill komma hit!

Har du frågor? E-posta studentambassador@sh.se. Välkommen hit - vi ser fram emot att träffa dig!

Vill du redan nu kika på hur det ser ut här på campus? Kolla in filmen där våra studenter berättar hur det är att studera här!

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2019-03-08