Dela

Facebook Mail Twitter

2019-05-13

Missat att söka inför höstterminen? Du kan fortfarande göra en sen anmälan!

Om du inte har anmält dig i tid har du fortfarande möjlighet att göra en sen anmälan till många av våra program och kurser som startar höstterminen 2019.

Studenter på Södertörns högskola. Foto: Anna Hartvig

Gör din sena anmälan på antagning.se

Till många program och kurser kan du fortfarande göra en sen anmälan inför hösten. När du gör en sen anmälan antas du i mån av plats. Att en utbildning är öppen för sena anmälningar är inte en garanti för att du kommer att antas. Sök så snart som möjligt för att öka din chans att komma in!

Program och kurser öppna för sen anmälan

Samtliga program på grundnivå som är öppna för sen anmälan hittar du här på antagning.se.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Bland programmen som fortfarande är öppna för sen anmälan finns Miljö och utveckling, Journalistik med samhällsstudier, Konst, kultur och ekonomi, Estetikprogrammet och Turismprogrammet.

Vill du bli lärare?

Flera av våra lärarutbildningar är också öppna för sen anmälan. Du kan till exempel fortfarande söka till vår ämneslärarutbildning. Du som funderar på att bli lärare hittar programmen samlade härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du veta mer om våra nya program?

I höst startar flera nya program på Södertörns högskola. Du kan fortfarande söka till Historikerprogrammet, Kandidatprogram i Liberal Arts och Kulturanalys, inriktning hållbar utveckling.

Vill du läsa en fristående kurs eller en utbildning på acancerad nivå?

Vill du läsa en kurs i höst? Här finns både distanskurser och kurser som du läser på campus. Samtliga kurser på grunnivå som är öppna för sen anmälan hittar du här på antagning.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Har du studerat tidigare och söker efter kurser på avancerad nivå eller master- och magisterprogram? Kurser och program på avancerad nivå hittar du härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Har du frågor om någon utbildning?

Ring eller mejla Studentservice om du har allmänna frågor om en utbildning på Södertörns högskola. Studentservice är bemannad vardagar mellan klockan 9.00 och 12.00 samt 12.30 och 15.00.
Telefon: 08-608 32 00
E-post till studentservice

antagning.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns mer information om antagningsprocessen och hur du går till väga vid en sen anmälan.

Södertörns högskola ligger i Flemingsberg, 19 minuter med pendeln från Stockholms central. Varmt välkommen att söka hit!

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2019-05-23