Dela

Facebook Mail Twitter

2019-06-11

Möt Södertörns högskola på Järvaveckan

Tid: 12 juni - 16 juni
Plats: Spånga IP

Student läser på en surfplatta

Välkommen att träffa Södertörns högskola under årets Järvavecka.

Hälsa på i vårt tält och prata om framtiden, fråga om utbildningar, möt representanter från studentkåren samt studenter från socionomprogrammet. Låt kreativiteten flöda och rita och måla den förändring du vill se i världen på våra uppställda klotterpelare.

Utöver aktiviteter i det egna tält medverkar Lena Sohl, lektor i sociologi och knuten till högskolans forskningscentrum Reinvent, i ett panelsamtal den 12 juni kl. 14-15 på temat: Ökad delaktighet i kulturlivet – hur kan det åstadkommas? Arrangerat av Myndigheten för kulturanalys. Medverkar gör också Jonas Lindström, lektor i socialt arbete i två panelsamtal, ett torsdag 13 juni klockan 17:30: Inträde på arbetsmarknaden - bryta exkludering - görs det tillräckligt? Arrangerat av MISA. Det andra på fredag 14 juni klockan 17:30: Just do it - Hur hittar vi tillsammans lösningarna som motverkar segregation? arrangerat av Gålöstiftelsen.

Järvaveckan pågår den 12 till 16 juni på Spånga idrottsplats, inträde är gratis.

Vi ses i Järva!

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2019-06-13