Södertörns högskola övergår till distansundervisning - ingen undervisning i högskolans lokaler från och med onsdag 18 mars.

Regeringen rekommenderade den 18 mars att alla högskolor och universitet går över till distansundervisning. Södertörns högskola har följt rekommendationen och ingen undervisning sker i högskolans lokaler tillsvidare, med största sannolikhet gäller detta hela vårterminen. Alla salsskrivningar ersätts med alternativ examinationsform under hela vårterminen. Studenter ombeds att ta del av information från respektive kurs eller program via Studiewebben. Medarbetare och studenter kommer in i högskolans lokaler med passerkort och både Infocenter och Biblioteket är öppna.

Uppdaterad:

2020-04-02

kl. 15:42

Stäng meddelande

Dela

Facebook Mail Twitter

2019-10-25

Miljö- och utvecklingsprogrammet har mist en student

– Våra tankar går först och främst till studentens familj, men även till kurskamrater och lärare på Miljö- och utvecklingsprogrammet, säger Patrik Dinnétz, lektor och ansvarig för utbildningen.

Idag fredag flaggar högskolan på halv stång då det är begravning för den student som avled i början av september. På måndag den 28 oktober anordnas en minnesstund för berörda studenter och lärare inom programmet i MD 236 klockan 14.30.

Har du behov av samtal, så finns både studentpastor länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsteroch kuratorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster tillgängliga.

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Student

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2019-10-25