Dela

Facebook Mail Twitter

Södertörns högskolas hemsida vinner Publishingpriset!

Södertörns högskolas hemsida förärades i dag med Publishingpriset vid en prisutdelning på Berns salonger i Stockholm. Högskolan vann priset i kategorin informationssajter där sju webbsidor var nominerade.

Student läser på en surfplatta

Publishingpriset är en årlig jurybedömd pristävling för filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker – på svenska eller engelska. Södertörns högskolas nya hemsida som lanserades i mars var nominerad bland sju informationssajter i den kategorin, och utsågs i dag till vinnare.

– Otroligt roligt att vår nya hemsida belönas med Publishingpriset, det visar att vår satsning på bland annat användarvänlighet, tillgänglighet och bra bildmaterial har gett effekt. Det här priset är projektgruppens förtjänst, de har jobbat väldigt hårt med vår hemsida och gör fortfarande – en stor eloge till alla de som ingår i gruppen, säger Kenneth Wall, kommunikationschef på Södertörns högskola.

– Södertörns högskolas webbplats har tagits fram med hjälp av Karlstadbaserade byråerna Advant och Soleil, och de har också en stor del i detta pris, säger Marie Sterner som varit projektledare för den nya hemsidan.

Juryns motivering: "För en genomarbetad sajt med kreativ menylösning, bra sökfunktion och utmärkt navigering i mobilen."

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2019-11-06