Dela

Facebook Mail Twitter

2019-12-03

Många möten på Saco studentmässa

I förra veckan hölls Saco studentmässan och vi på Södertörns högskola deltog förstås. Studentambassadörer, lärare och studievägledare träffade presumtiva studenter för att berätta om högskolan och våra utbildningar. Vår monter var välbesökt och vi hade många härliga möten med nyfikna elever som vi hoppas få träffa här på högskolan till hösten!

Student läser på en surfplatta

Närmare 24 000 besökte Saco studentmässa under de tre dagar den pågick på Älvsjömässan. Var du en av dem som pratade med oss och lämnade din e-post-adress? Då kan du se fram emot att snart få ett nyhetsbrev med mer information om just de utbildningar du är intresserad av.

Hälsa på oss på Södertörns högskola!

Hann du inte träffa oss på mässan är du varmt välkommen att besöka oss i Flemingsberg – 19 minuter med pendeln från Stockholms central. Träffa våra studie- och karriärvägledare i Studie- och karriärcenter och få svar på dina frågor om studier. Eller varför inte ta en fika med en student som läser det som du är intresserad av? Boka en fikastund redan idag! På eftermiddagen den 18 mars kommer vi ha öppet hus tillsammans med de andra lärosätena på campus Flemingsberg.

Vet du redan vad du är intresserad av att läsa?

Gå gärna in på sh.se/intresselänk till annan webbplats och fyll i vilka program eller ämnen som intresserar dig så skickar vi mer information om dessa och påminner dig när det är dags att söka nästa gång.

Varmt välkommen!

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2019-12-04