Dela

Facebook Mail Twitter

2020-02-03

Öppet hus den 18 mars 2020

Vill du besöka Södertörns högskola och Campus Flemingsberg? I år har vi öppet hus tillsammans med bland annat KTH, Karolinska Institutet, Röda Korsets högskola och Stockholms Musikpedagogiska Institut. Välkommen att hälsa på oss!

Student läser på en surfplatta

Den 18 mars kl. 13 – 18 får du som funderar på att plugga på Södertörns högskola chansen att träffa studenter och lärare från högskolans olika utbildningar samt studie- och karriärvägledare. Vi har bland annat guidade turer, prova-på-föreläsningar och olika informationsseminarier. Har du frågor om hur du anmäler dig finns även handläggare från antagning.se på plats på campus.

Ett mer detaljerat schema över aktiviteter finns tillgängligt på sh.se/öppethuslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Har du frågor eller vill veta mer redan nu, hör av dig till studentambassador@sh.se.

För första gången anordnas ett gemensamt öppet hus på Campus Flemingsberg. Kika gärna in på Campus Flemingsberglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att se vilka andra lärosäten och skolor som håller öppet hus tillsammans med oss den 18 mars.

Välkommen hit!

PS! Funderar du på att söka till Södertörns högskola? Fyll gärna i formuläret på sh.se/intresselänk till annan webbplats så får du mer information om öppet hus och våra utbildningar via e-post.

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2020-02-20