Dela

Facebook Mail Twitter

2020-03-11

Öppet hus 18 mars ställs in och ersätts med ett digitalt öppet hus

Med anledning av att Folkhälsomyndigheten har höjt risken för samhällsspridning av Coronaviruset i Sverige till den allra högsta nivån har vi beslutat att ställa in det campusgemensamma Öppet hus som var planerat den 18 mars. Vi kommer istället att den dagen erbjuda möjlighet att chatta med lärare, studenter och studie- och karriärvägledare.

Student läser på en surfplatta

– Det är jättetråkigt att tvingas fatta detta beslut, säger Jessica Karlén, projektledare för Öppet hus. Men med det läge som råder just nu så var detta ändå det bästa alternativet.

Ett digitalt öppet hus ersätter

Istället för att komma till högskolan fysiskt kommer nu nyfikna blivande studenter att kunna träffa högskolans lärare och studenter digitalt.

- Vi planerar för någon form av chatt där du kan ställa frågor kring hur det är att studera på Södertörns högskola, våra utbildningar och få tips kring hur du söker, berättar Jessica. Håll utkik i våra kanaler så berättar vi mer!

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2020-03-11