Dela

Facebook Mail Twitter

2020-03-16

Anmälan öppen – nu kan du söka program och kurser till höstterminen!

Vill du plugga i höst? Vi har gjort det enklare för dig att hitta rätt utbildning.

Studenter på Södertörns högskola.

På Södertörns högskola kan du enkelt hitta det program eller de kurser du är intresserad av. Du kan söka utifrån ditt intresseområde eller söka fritt utifrån ett ämne eller en yrkestitel.

Vad vill du studera?länk till annan webbplats

Vår utbildningsguide hjälper dig som är osäker på hur högskolestudier fungerar. Där kan du hitta tips och råd om hur du kan få stöd och hjälp, både i samband med ansökan och som student på högskolan.

Utbildningsguidelänk till annan webbplats

Vet du inte vad du vill studera, men brinner för att förändra världen? På Södertörns högskola har vi kopplat ihop våra utbildningar med ett eller flera av FN:s 17 globala mål för hållbar utveckling. Välj ett mål som engagerar dig så visar vi program och kurser som kan ge dig verktyg att arbeta med just den frågan.

Jag vill något annat

Har du allmänna frågor om högskolans utbildningar? Onsdag den 18 mars kommer du att kunna chatta med studenter, personal och studie- och karriärvägledare under vårt digitala Öppet hus.

Öppet hus

Du söker program och kurser via antagning.selänk till annan webbplats. Sista anmälningsdag är den 15 april! Varmt välkommen att söka till oss på Södertörns högskola!

Studenter på Södertörns högskola.

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2020-03-30