Dela

Facebook Mail Twitter

2020-05-12

Missat att söka inför höstterminen? Du kan fortfarande göra en sen anmälan!

Om du inte har anmält dig i tid har du fortfarande möjlighet att göra en sen anmälan till flera av våra program och kurser som startar höstterminen 2020.

Studenter på Södertörns högskola. Foto: Anna Hartvig

Gör din sena anmälan på antagning.se

Inför höstterminen ökade antalet sökande till Södertörns högskola med 23 procent. Till flera program och kurser kan du ändå göra en sen anmälan inför hösten. När du gör en sen anmälan antas du i mån av plats. Att en utbildning är öppen för sena anmälningar är inte en garanti för att du kommer att antas. Sök så snart som möjligt för att öka din chans att komma in!

Program och kurser öppna för sen anmälan

Bland programmen som är öppna för sen anmälan finns till exempel följande utbildningar:
Estetikprogrammet
Filosofi, politik och ekonomi
Historikerprogrammet
Kandidatprogram i Liberal Arts
Kulturanalys, inriktning hållbar utveckling
Miljö och utveckling
Turismprogrammet
Ämneslärarutbildning med interkulturell profil med inriktning mot gymnasieskolan

Samtliga program på grundnivå som är öppna för sen anmälan hittar du här på antagning.se.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vill du läsa en fristående kurs eller en utbildning på avancerad nivå?

Vill du läsa en kurs i höst? Du kan fortfarande göra en sen anmälan till kurser som Arkeologi A, Miljövetenskap A, Offentlig förvaltning A, Pedagogik A och Svenska A. Samtliga kurser på grundnivå som är öppna för sen anmälan hittar du här på antagning.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Har du studerat tidigare och söker efter kurser på avancerad nivå eller master- och magisterprogram? Kurser och program på avancerad nivå hittar du härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Har du frågor om sen anmälan?

antagning.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns mer information om antagningsprocessen och hur du går till väga vid en sen anmälan.

Södertörns högskola – en del av Campus Flemingsberg

Södertörns högskola ligger i Flemingsberg, 19 minuter med pendeln från Stockholms central. På Campus Flemingsberg finns även andra högskolor och universitet som till exempel Karolinska Institutet och KTH. Varmt välkommen att söka hit!

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2020-05-14