Dela

Facebook Mail Twitter

Vem blir Årets alumn 2020? Nominera din kandidat!

För nionde året i rad kommer Södertörns högskola dela ut utmärkelsen Årets alumn - och du kan vara med och bestämma vem det blir!

Student läser på en surfplatta

Vet du någon tidigare student som skulle vara en god ambassadör för Södertörns högskola? Missa inte att nominera din favorit till Årets alumn 2020. Ditt förslag vill vi ha senast den 17 juli.

För att kunna nomineras till Årets alumn ska personen ha:

  • studerat vid Södertörns högskola,
  • presterat något utöver det vanliga i sin karriär, i ett särskilt engagemang eller något som är värt att uppmärksamma,
  • vara en god förebild för dagens och framtida studenter.

Nominera Årets alumn

Skicka din nominering via e-post till alumni@sh.se senast den 17 juli. Mejlet ska förutom alumnens namn innehålla vilken utbildning personen gått och en motivering till varför just hen borde bli Årets alumn. Välkommen med din nominering!

Om du har några frågor om nomineringen eller Årets alumn får du gärna skriva till oss, alumni@sh.se.

Årets alumn 2019

Förra året gick utmärkelsen till Riksteaterns kommunikationschef Maureen Odora Hoppers. Hon tog sin magisterexamen på Södertörns högskola och har även arbetet här på högskolan. ”Genom sitt driv och inspirerande ledarskap är Maureen en förebild för nya generationer av studenter och en stark ambassadör för Södertörns högskola” stod det bland annat att läsa i nomineringen.

Blir du nyfiken på Maureen och vill veta mer? Se filmen och lyssna på podden med henne. Här kan du läsa mer om Årets alumn.Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2020-05-27