Dela

Facebook Mail Twitter

Nya restriktioner påverkar höstens undervisning

Den 29 oktober infördes skärpta allmänna råd i bland annat Stockholms län för att minska smittspridningen av coronaviruset. Detta gör att högskolan från och med nästa vecka rekommenderar att undervisningen så långt det är möjligt ska ske på distans.

Student läser på en surfplatta

Folkhälsomyndigheten har i samråd med bland annat smittskyddsläkarna i Stockholms län fattat beslut om att lokala allmänna råd ska gälla under en begränsad tid för att ytterligare bromsa de lokala utbrotten. Beslutet gäller till och med den 19 november 2020, men kan förlängas. Läs om de allmänna råden på Folkhälsomyndighetens hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Södertörns högskola rekommenderar därför att undervisningen sker på distans så länge som de skärpta allmänna råden gäller. Praktiska moment på campus kan genomföras om gällande rekommendationer med socialt avstånd och andra smittskyddsåtgärder följs. 

Högskolans ytterdörrar kommer att låsas och det krävs alltså från och med nu passerkort och kod för att komma in i lokalerna.

Du som studerar hos oss kommer få information om vad som gäller för din utbildning via Studiewebbenlänk till annan webbplats. Vi ber dig hålla dig uppdaterad om vad som gäller för din utbildning samt även vad som gäller för hela högskolan via våra rekommendationer för höstterminen samt löpande nyheter via sh.se/student.

Från och med den 3 november har bibliotekets infodisk endast begränsad service. Här finner du samlad information från biblioteket med anledning av coronaviruset.

Ta hand om varandra - håll avstånd, håll i, håll ut!

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Startsida Läs mer om: Student

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2020-11-03