Dela

Facebook Mail Twitter

Södertörns högskolas webbplats en av Sveriges 100 bästa!

Techmediaföretaget IDG utser varje år Sveriges bästa sajter inom en rad olika kategorier. Totalt nomineras 100 olika sajter, och glädjande nog så är Södertörns högskolas webbplats en av de nominerade i år!

Student läser på en surfplatta

IDG skriver i sin artikel: "När coronapandemin svepte över världen intensifierades aktiviteten på nätet och många sajter och nättjänster fick verkligen bekänna färg. Här är listan över de som klarade trycket: Sveriges 100 bästa sajter och tjänster på nätet 2020."

Södertörns högskola är en av de nominerade inom kategorin utbildning, där de övriga nominerade är Linnéuniversitetet, Skanegy.se, Skillbreak och Umeå universitet. Vinnarna i varje kategori presenteras den 27 november. Vi håller tummarna!

Läs mer på IDG:s hemsida Länk till annan webbplats..

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Startsida

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2020-11-18