Dela

Facebook Mail Twitter

2020-11-19

Saco studentmässa blir digital – möt oss där 24-27 november!

Vill du bli lärare, socionom eller bibliotekarie? Eller kanske läsa journalistik, filosofi eller ekonomi? Den 24-27 november kan du träffa Södertörns högskola på Saco studentmässa, chatta med våra studenter och studie- och karriärvägledare och få veta mer om våra utbildningar.

Student läser på en surfplatta

Saco Studentmässa är den största mötesplatsen för dig som går i gymnasiet och funderar på att söka en utbildning på högskola eller universitet. I år kan vi inte träffas fysiskt utan mässan har ställt om till att vara helt digital. En fördel med det att även du som bor långt ifrån Stockholm lätt kan besöka vår monter!

Vi på Södertörns högskola håller just nu på att ställa i ordning vår digitala monter, den plats där du kommer att kunna möta oss den 24-27 november. Under dessa dagar kommer vi att ha studentambassadörer, studie- och karriärvägledare och kommunikatörer på plats som bland annat kan berätta om:

  • Hur det är att plugga på Södertörns högskola
  • Vilka program och kurser vi har
  • Hur du söker våra utbildningar

Ta chansen att besöka oss och ställa dina frågor i chatten eller via Zoom och få svar på dina frågor och funderingar. Du kan läsa mer om den digitala mässan på SACO Studentmässas information för besökarelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Du som vill besöka mässan enskilt hittar där information om hur du anmäler dig.

Om du inte har möjlighet att delta på mässan men vill ha information om våra utbildningar kan du fylla i intresseformuläret här så mejlar vi information till dig om de utbildningar du är intresserad av.

Välkommen att träffa oss digitalt den 24-27 november!

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Startsida Läs mer om: Student

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2020-11-19