Dela

Facebook Mail Twitter

Vem blir Årets alumn 2021? Kom ihåg att nominera din kandidat – senast 9 juli!

För tionde året i rad kommer Södertörns högskola dela ut utmärkelsen Årets alumn - och du kan vara med och bestämma vem det blir!

Student läser på en surfplatta

Vet du någon tidigare student som skulle vara en bra förebild för andra och god ambassadör för Södertörns högskola? Missa inte att nominera din kandidat till Årets alumn 2021. Ditt förslag vill vi ha senast den 9 juli.

Nomineringskriterier

För att kunna nomineras till Årets alumn ska personen ha:

  • studerat vid Södertörns högskola,
  • presterat något utöver det vanliga i sin karriär, i ett särskilt engagemang eller något annat som är värt att uppmärksamma,
  • vara en god förebild för dagens och framtida studenter.

Nominera Årets alumn

Skicka din nominering via e-post till alumni@sh.se, senast den 9 juli. Mejlet ska innehålla alumnens namn och en motivering till varför just hen borde bli Årets alumn. Välkommen med din nominering

Om du har några frågor om nomineringen eller Årets alumn får du också gärna skriva till alumni@sh.se.

Årets alumn 2020

Förra årets utmärkelse gick till hem- och konsumentkunskapsläraren, receptkreatören och bakboksförfattaren Camilla Hamid. Hon läste till grundlärare med inriktning mot fritidshem vid Södertörns högskola. "I rollen som högstadielärare såväl som på Instagram och i sina böcker om bakning imponerar Camilla med sin förmåga att både förmedla kunskaper och inspirera andra till skapande, helt i linje med den lärarprofession hon utbildat sig till”, stod det bland annat att läsa i nomineringen.

Läs mer om Årets alumn och personer som tidigare fått utmärkelsen.

Nyfiken på Camilla och vill veta mer? Se filmen med henne.

 

 

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Startsida Läs mer om: Student

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2021-06-17