Dela

Facebook Mail Twitter

Plugga i höst? Nu kan du söka program och kurser!

På Södertörns högskola studerar över 13.000 studenter på cirka 70 program och 320 fristående kurser. Nu är anmälan öppen inför höstterminen. Hitta din utbildning och sök senast den 17 april!

Studenter på Södertörns högskola.

På Södertörns högskola kan du utbilda dig till bland annat ekonom, lärare, polis, socionom, personalvetare, journalist, spelutvecklare eller bibliotekarie. Du kan läsa program eller kurser inom miljövetenskap, psykologi, pedagogik, svenska, informatik, historia, estetik, litteraturvetenskap, religionsvetenskap och mycket, mycket mer.

sh.se/utbildning hittar du alla våra program och kurser. I höst startar tre nya kandidatprogram för första gången: Digital affärsutveckling inom event och projekt, Genusvetarprogrammet och Religionsvetenskapligt program.

Våra studenter berättar ofta att de upplever en närhet mellan lärare och studenter, att de inte känner sig som en i mängden här. De brukar också säga att de uppskattar högskolans lokaler och älskar biblioteket. Den 29 mars klockan 14-18 har vi Öppet hus. Besök oss gärna då och ställ dina frågor direkt till våra studenter och lärare! Vi bjuder även på fika.

Varmt välkommen att söka till Södertörns högskola du också!

Sista anmälningsdag är den 17 april. Anmälan sker via antagning.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Studenter på Södertörns högskola.
Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Startsida Läs mer om: Student

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2023-03-17