Dela

Facebook Mail Twitter

Välkommen till Öppet hus 29 mars!

Har du frågor och funderingar inför framtiden? Nyfiken på hur det är att studera på Södertörns högskola? Kom på Öppet hus den 29/3 klockan 14-18 och träffa våra studenter, lärare, studie- och karriärvägledare och studentkåren. Vi bjuder på fika, håller kortare informationspass och har guidade turer på högskolan.

Student läser på en surfplatta

Tid: Onsdag 29 mars kl. 14.00–18.00.
Plats: Aulafoajén (Hus MB) Södertörns högskola plan 4. Hitta hit.

Onsdagen den 29 mars klockan 14–18 är det Öppet hus på Södertörns högskola. Prata med lärare, studenter, studie- och karriärvägledare och studentkåren som svarar på dina frågor kring utbildningar, studier och studentlivet.

Program för Öppet hus

Under dagen bjuder vi på flera inspirerande informationspass och berättar mer om våra olika program och kurser. Du kan även gå på guidade turer runt på campus, bland annat se vårt fina bibliotek och studentkåren och självklart bjuder vi på fika. Våra studie- och karriärvägledare finns också på plats hela dagen för att diskutera dina drömmar och framtidsmöjligheter!

Läs mer om dagen och programmet på sh.se/öppethus

Bild av högskolan och campus
Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Student

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2023-03-15