Dela

Facebook Mail Twitter

Missade du att söka inför vårterminen? Du kan fortfarande göra en sen anmälan!

Det är fortfarande möjligt att göra en sen anmälan till flera av våra program och kurser som startar i vår. Sök så snart som möjligt för att öka din chans att komma in!

Student i Södertörns högskolas lokaler

Gör din sena anmälan på antagning.se

Sista anmälningsdag till vårterminen var den 16 oktober, men till flera program och kurser kan du ändå göra en sen anmälan. När du gör en sen anmälan antas du i mån av plats. Att en utbildning är öppen för sena anmälningar är inte en garanti för att du kommer att antas. Sök så snart som möjligt för att öka din chans att komma in!

Program och kurser öppna för sen anmälan

Bland programmen på grundnivå som är öppna för sen anmälan finns till exempel:

Samtliga program på grundnivå som är öppna för sen anmälan hittar du här på antagning.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vill du läsa en fristående kurs i vår?

Du kan fortfarande göra en sen anmälan till kurser som:

Även många kortare kurser är öppna för sen anmälan, till exempel Retorik i praktiken och Våga tala - praktiska övningar.

Samtliga kurser på grundnivå som är öppna för sen anmälan hittar du här på antagning.se. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du läsa en utbildning på avancerad nivå?

Har du studerat tidigare och söker efter kurser på avancerad nivå eller master- och magisterprogram? Kurser och program på avancerad nivå öppna för sen anmälan hittar du här på antagning.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Har du frågor om sen anmälan?

På antagning.se finns mer information om antagningsprocessen och hur du går till väga vid en sen anmälan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Södertörns högskola – en del av Campus Flemingsberg

Södertörns högskola ligger i Flemingsberg, 19 minuter med pendeln från Stockholms central. På Campus Flemingsberg finns även andra högskolor och universitet som till exempel Karolinska Institutet och KTH.

Varmt välkommen att söka hit!

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Startsida Läs mer om: Student

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2023-11-08