Dela

Facebook Mail Twitter

2019-08-23

SÖFRE hälsar välkommen till INSPARKEN 2019!

Den 27 augusti drar årets upplaga av Insparken igång och det är en upplevelse du absolut inte vill missa! Varje år anordnar SÖFRE en inspark som är ett tre veckor långt arrangemang fullspäckat med roliga aktiviteter och fester som ger dig en oslagbar kickstart av din tid som student. Du lär känna andra studenter, nya som gamla, samtidigt som du får bekanta dig med Södertörns högskola och Stockholm.

Student läser på en surfplatta

Du kommer att delas in i en så kallad Faddergrupp tillsammans med gamla studenter, faddrar, som kommer att vägleda dig som ny student under de första veckorna. Varje års inspark har ett eget tema och årets tema är inget mindre än SUPERHJÄLTAR! Insparken är till skillnad från en “nollning” helt utan förnedrande inslag. SÖFRE ämnar ge dig som ny student ett tryggt och roligt välkomnande till studentlivet och allt vad det innebär. Insparken är en av årets absoluta höjdpunkter så ta vara på chansen att vara med på en otroligt rolig upplevelse med oss!

Insparken börjar med Välkomstdagen den 27 augusti klockan 10.30 utanför aulan på plan 4. Vi ser fram emot att träffa dig då! Observera att detta inte är detsamma som uppropet för ditt program eller din kurs.Anmäl dig till Insparken 2019 via formuläret: https://www.sofre.se/anmalan-insparken-2019/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
För mer information, besök www.sofre.se/insparkenlänk till annan webbplats eller hör av dig till oss på
insparken@sofre.se

Södertörns Förenade Ekonomer, även kallad SÖFRE, är studentföreningen vars ambition är att förgylla din studietid på Södertörns högskola. Vi anordnar en mängd olika aktiviteter så som fester, resor, idrottsarrangemang, studiecirklar, arbetsmarknadsdagar, företagsevent, mentorskapsprogram och mycket mer. Med SÖFRE kommer du att lära känna många nya
människor, få stöd med allt som rör studierna och få möjligheten att samla ovärderliga kunskaper samt erfarenheter inför arbetslivet.

Varmt välkommen,
Josef Westling & Linnea Kossmann
Faddergeneraler Insparken 2019

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2019-08-23