Dela

Facebook Mail Twitter

2019-10-17

Välkomna till Södertörn hyllar 5 februari

Södertörn hyllar är dagen då våra nya professorer, doktorer och hedersdoktor hyllas tillsammans med årets alumn och årets bästa lärare. Det är en dag fylld av kunskap och möten.

Student läser på en surfplatta

Under Södertörn hyllar kommer professorer, doktorer och hedersdoktor dela med sig av sina kunskaper i kortare populärvetenskapliga föreläsningar, så kallade Sh-talks, som är öppna för alla. För att ännu fler ska kunna delta håller vi år Södertörn hyllar i bibliotekets lounge. Det gör det öppet och lättillgängligt att komma och lyssna på så många föreläsningar man vill.

– Är du nyfiken på hur det är att vara doktorand på Södertörn eller höra storyn om våra nya professorers forskningsresa, drivet och hur allt började, så är Södertörn hyllar ett bra tillfälle att fylla med ny kunskap, intressanta samtal och oväntade möten, säger Marika Metsola Renström, projektledare för dagen.

Det är tredje året som Södertörn hyllar anordnas, och under dagen kommer det även att delas ut flera utmärkelser som Årets alumn och Guldgripen – studenternas pris till årets bästa lärare.

Mer information om dagen kommer längre fram, men skriv redan nu in den 5 februari i kalendern. Programmet drar igång klockan 9.30 och det finns gratis lunch till de 100 första på plats. Välkomna!

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2019-10-17