Södertörns högskola övergår till distansundervisning - ingen undervisning i högskolans lokaler från och med onsdag 18 mars.

Regeringen rekommenderade den 18 mars att alla högskolor och universitet går över till distansundervisning. Södertörns högskola har följt rekommendationen och ingen undervisning sker i högskolans lokaler tillsvidare. Studenter ombeds att ta del av information från respektive kurs eller program via Studiewebben. Medarbetare och studenter kommer in i högskolans lokaler med passerkort och både Infocenter och Biblioteket är öppna.

Uppdaterad:

2020-03-25

kl. 10:48

Stäng meddelande

Dela

Facebook Mail Twitter

2019-11-19

Var en del av föreställningen Koreografin

Koreografin är en föreställning och interaktiv installation som utforskar världen genom rörelse och undersöker hur sättet vi rör oss kan påverka vad vi tänker, ser och känner.

Student läser på en surfplatta

Koreografin är en dansföreställning om interaktivitet, språk och integration av ”Johanssons pelargoner och dans” i samarbete med Unga Klara. "Koreografin" visas 21 och 22 november kl. 10.15 i Svarta lådan.

Alla i publiken får hörlurar och i dem guidar en röst dem genom rummet. Du väljer själv på vilket språk, svenska, arabiska, dari, engelska, pashto, persiska, ryska, somaliska, sorani eller turkiska. Det är inga dansare eller skådespelare med i föreställningen, det är publiken som skapar Koreografin tillsammans.
Vad händer när jag rör mig på ett vis som jag inte har gjort förut eller hälsar på en vän på ett annorlunda sätt? Koreografin utforskar världen genom rörelse och undersöker hur sättet vi rör oss kan påverka vad vi tänker, ser och känner.

Begränsat antal platser, föranmälan krävs, anmäl dig härlänk till annan webbplats.

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2019-11-22