Dela

Facebook Mail Twitter

Utbildningsprogrammet IMER, Internationell migration och etniska relationer, har mist en student

– Våra tankar går först och främst till studentens familj, men även till kurskamrater och lärare på IMER-programmet, säger Sanja Obrenovic, programsamordnare för IMER vid Institutionen för samhällsvetenskaper.

I tisdags fick högskolan besked om att en av studenterna på IMER-programmets basår har avlidit i sviterna av Covid-19. Studentens kurskamrater och lärare kommer att mötas i en digital minnesstund onsdag den 6 maj för att tillsammans prata om och minnas studenten. I samband med minnesstunden flaggar högskolan på halv stång.

Sådana här händelser väcker ofta tankar och känslor hos oss och ibland kan det vara skönt att få prata med någon. Om du har behov av samtal finns högskolans kurator samt studentpastor tillgängliga.

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Student

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2020-05-05