Dela

Facebook Mail Twitter

2020-06-02

Virtuell karriärmässa 9 juni

Den 9 juni bjuder SH Karriär in till den virtuella karriärmässan Swedish Graduate Career Match 2020 där arbetsgivare från många olika branscher finns representerade. Välkommen att delta!

Student läser på en surfplatta

Karriärmässan arrangeras av Graduateland som står bakom högskolans karriärportal SH Karriär tillsammans med Södertörns högskola, Örebro universitet, Stockholms universitet och Lunds universitet. Mässan kommer att pågå under tre timmar online på SH karriärlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och studenterna kan där möta och chatta med potentiella arbetsgivare.

– Vi gör en gemensam satsning med andra universitet och riktar oss framförallt till de studenter som tar examen under vårterminen, säger Kerstin Beckenius, enhetschef för Studie och karriärvägledningen på Södertörns högskola. Vi vill göra något extra just för de studenter som nu lämnar högskolan i en tid av mer ovisshet än vanligt.

På mässan deltar bland annat Eon, Nasdaq och Sustainergies. Företag med minst en tjänst att erbjuda får vara med på mässan för att möta studenterna och berätta om sin verksamhet och de lediga tjänsterna.

– På det här sättet skapar vi möjlighet för våra studenter att möta framtida arbetsgivare – kanske kan det leda till ett jobb nu eller åtminstone en första kontakt och en framtida möjlighet, avslutar Kerstin.

Läs mer om Swedish Graduate Career Match 2020 och registrera dig kostnadsfritt.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2020-06-02