Dela

Facebook Mail Twitter

Ta del av högskolans stöd till dig som student

Vi finns här på många olika sätt för dig som student på högskolan för att göra din studietid så bra som möjligt. Många av stödfunktionerna kan du möta under terminsstartsveckan, se när i terminsstartsprogrammet.

Student läser på en surfplatta

Funka – Stöd vid funktionsnedsättning

Som student på Södertörns högskola med en eller flera varaktiga funktionsnedsättningar kan du underlätta dina studier genom att ansöka om stöd i studiesituationen.

Läs mer om Funka

Infocenter - Ditt stöd i vardagen!

Infocenter finns till för att du enkelt och snabbt ska kunna få den hjälp du behöver i din studievardag.

Läs mer om Infocenter

SH-innovation

Få hjälp med din affärsidé. SH innovation är en plattform för samarbete över ämnesgränser och utveckling av nya idéer för ett mer hållbart samhälle.

Läs mer om SH-innovation

Studenthälsan

Studenthälsan arbetar för att främja studenternas fysiska och psykosociala hälsa under hela studietiden och fungerar som ett komplement till övrig hälso- och sjukvård. Kuratorn vid Södertörns högskola samarbetar med Studenthälsan vid KI. Alla insatser som erbjuds är kostnadsfria.

Läs mer om Studenthälsan

Studentkåren

SöderS är Södertörns högskolas studentkår som har sina lokaler i F-huset på plan 5. Vi kämpar för studenten, för en högkvalitativ och rättssäker utbildning, för ett levande campus och en transparent studentrörelse.

Läs mer om Studentkåren

Klicka på fyrkanten till höger i nederkanten för att se filmen i fullskärmsläge

Studieverkstan – din vän i studierna

Som student på Södertörns högskola kan du få hjälp och handledning i frågor som rör skrivande, talande och studieteknik.

Läs mer om Studieverkstan

Studie- och karriärvägledning

Har du frågor om val av inriktning? Hur du sätter ihop en egen examen? Undrar du hur högskolans utbildningsutbud ser ut? Alla dessa frågor kan du få hjälp med hos högskolans studie- och karriärvägledning.

Läs mer om Studie- och karriärvägledning

Universitetskyrkan

Känns livet allmänt komplicerat? Har du frågor som du vill komma vidare med? Funderar du på framtiden, vägval, sorg, relationer, tro eller något annat? Detta och mycket mer kan du diskutera med Universitetskyrkan.

Läs mer om Universitetskyrkan

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Student

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2020-09-02