Dela

Facebook Mail Twitter

2020-09-16

Virtuell karriärmässa med SöderS 30/9

Den 30 september klockan 12.00-16.00 anordnar SöderS tillsammans med Södertörns högskola en virtuell karriärmässa. Perfekt för dig som letar extra jobb eller vill kickstarta din karriär!

Student läser på en surfplatta

Under mässan kan du som student träffa arbetsgivare, söka extrajobb, eventuell praktik samt nätverka och få veta mer om de olika karriärmöjligheterna som finns efter dina studier. Du har möjligheten att chatta med både rekryterare och chefer från ett gäng arbetsgivare, bland annat Huddinge Kommun, Södertälje Kommun, Länsstyrelsen, Jobba Statligt, Humly, Vision och Akavia.

— Studentkåren har i syfte att sänka tröskeln mellan studieliv och arbetsliv, därför anordnar SöderS tillsammans med Södertörns högskola en virtuell karriärmässa för alla studenter på högskolan. Detta är extra viktigt nu då det råder en osäkerhet kring arbete och karriär i och med konsekvenserna av coronapandemin, säger Isatou Keitta, Koordinator på SöderS - Södertörns högskolas studentkår

Som deltagare under arbetsmässan får du också möjligheten att skräddarsy din ansökan för att lättare attrahera arbetsgivaren och komma ett steg framåt i din karriär.

Boka in 30:e september och registrera dig som deltagarelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster redan nu!

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Student

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2020-09-30