Dela

Facebook Mail Twitter

Guldgripen 2020 tilldelas Nina Springer

Det finns många lärare som tar pedagogik på stort allvar. Sedan finns det lärare som gör ett särskilt avtryck i studenternas studietid. Lärare som brinner extra för mötet med studenterna. En sådan är Nina Springer, som får Guldgripen, studentkåren SöderS pris till årets lärare, 2020.

Student läser på en surfplatta

Årets Guldgrip tilldelas en lärare som på ett föredömligt sätt mött utmaningarna med den digitala undervisningen, och därigenom också kunnat hitta flera styrkor. SöderS utmärkelse till högskolans bästa lärare 2020 tilldelas en person som bedriver en undervisning som är tydlig och där studenterna engageras.

Grattis Nina Springer!

Texten hämtad från SöderS hemsida där du kan läsa hela nyheten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Startsida Läs mer om: Student

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2022-11-25