Dela

Facebook Mail Twitter

Dags att söka utbildning till vårterminen!

Vill du plugga i vår? På Södertörns högskola i Stockholm startar flera program och många fristående kurser våren 2022. Vissa utbildningar går att söka både till höst- och vårterminen. Andra startar endast till våren. 

Student läser på en surfplatta

Nu har anmälan öppnat inför vårterminen och sista anmälningsdag är den 15 oktober. Här har vi samlat information om vilka program och kurser som du kan söka på Södertörns högskola.

Program på grundnivå – lärarutbildningar och kandidatprogram

Program på avancerad nivå – magisterprogram och masterprogram

Läsa fristående kurser?

För dig som vill läsa en kurs i vår finns många alternativ. Flertalet A-kurser startar till våren, till exempel Genusvetenskap A, Historia A, forntid till 1800-tal, Miljövetenskap A, och Statsvetenskap A. 

Södertörns högskola har också många kortare kurser som Handelsrättslig översiktskurs och Skrivande för högskolestudier.

Alla kurser på grundnivå hittar du här på antagning.se Länk till annan webbplats..

Alla kurser på avancerad nivå hittar du här på antagning.se Länk till annan webbplats..

Hjälp och stöd

Vår utbildningsguide hjälper dig som är osäker på hur högskolestudier fungerar. Du kan också ta del av filmer och annat från vårt digitala öppet hus. Har du frågor om högskolans utbildningar eller att börja studera? Kontakta gärna vårt Infocenter eller vår studie- och karriärvägledning. Studie och karriärvägledningen har drop-in varje dag fram till sista ansökningsdag. Läs mer på deras sida.

Om Södertörns högskola

På Södertörns högskola studerar över 12 000 studenter på cirka 80 program och 270 fristående kurser. Här kan du utbilda dig till exempel till lärare, polis, socionom, personalvetare, ekonom, journalist och bibliotekarie. Du kan läsa program eller kurser inom medieteknik, miljö och utveckling, estetik, filosofi, historia, arkivvetenskap och mycket, mycket mer. Våra studenter berättar ofta att de upplever en närhet mellan lärare och studenter på Södertörns högskola, att de inte känner sig som en i mängden. De brukar också säga att de uppskattar högskolans lokaler och älskar biblioteket.

Du söker program och kurser via antagning.se. Länk till annan webbplats. Sista anmälningsdag är den 15 oktober! Varmt välkommen att söka till oss på Södertörns högskola!

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Startsida Läs mer om: Student

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2022-07-01