Dela

Facebook Mail Twitter

Vill du vara med och påverka Europas framtid och utveckling?

Om du söker ett nytt spännande jobb eller praktik i en dynamisk internationell miljö bör du satsa på en EU-karriär! Oavsett om du jobbar eller praktiserar för en EU-institution eller någon av EU-byråerna, så är EU en stimulerande och utmanande arbetsplats. EU Careers informerar dig om vilka möjligheter som finns!

Student läser på en surfplatta

Den 7 december anordnar EU Careers studentambassadörer på Södertörns högskola ett informationsevent på zoom där du kan delta! Eventet kommer hållas mellan kl. 16.00-17.00 där du kommer få mer information om vad en EU-karriär innebär, och du kommer även få chans att ställa dina frågor till EU-anställda!

Detta vill du inte missa!

Registrera dig via länken i bion på @eucareers_sh instagram och få tillgång till zoomlänken!"

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Student

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2021-12-06