Dela

Facebook Mail Twitter

Plugga utomlands? Skicka in din ansökan nu!

Är du student här på Södertörns högskola och vill pröva på att studera utomlands? Nu är ansökan öppen för hösterterminen 2022 och vårterminen 2023.

Student läser på en surfplatta

Ansökan för höstterminen 2022 och vårterminen 2023 är öppen nu och stänger den 9 februari. Läs mer om hur du söker, vilka länder och universitet som finns att välja mellan och ta del av tidigare studenters berättelser om sina utlandsstudier på sh.se/utlandsstudier.

Vi kan erbjuda utbytesstudier höstterminen 2022 och vårterminen 2023 under förutsättningen att det mottagande universitetet tar emot studenter och att Utrikesdepartementet inte avråder från resor till det aktuella landet. Om du får en plats för utbytesstudier kommer du få stöd av våra internationella handläggare under hela vägen, exempelvis om det mottagande universitetet mot förmodan skulle ställa in utbytet på grund av utvecklingen av coronasituationen.

Är du intresserad och vill veta mer är du välkommen att kontakta våra internationella handläggare.

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Student

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2022-01-13