Dela

Facebook Mail Twitter

Två körer på campus söker sångglada

Stockholms Musikpedagogiska Institut (SMI) i samarbete med Folkuniversitetet grundar två körverksamheter för att samla studenter och anställda på campus som vill sjunga i kör.

Student läser på en surfplatta

Flemingos

Den ena kören heter Flemingos och välkomnar alla sångglada intresserade på campus! Du behöver inte ha erfarenhet av att ha sjungit i kör tidigare. Kören leds av SMI-studenterna Jesper Blomberg och Nicolai Rese och startade i höstas. Nu fortsätter den med start i april.

När och var: Tisdagar kl.18.00-20.15 vid SMI.

Läs mer om Flemingos Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats.

Campus Flemingsbergs Chamber Choir

Den andra kören ska grundas under våren. Det är Campus Flemingsbergs Chamber Choir, en kammarkör för mer körvana sångare med ambition att sjunga lite svårare repertoar. Kören leds av Ian Plaude, rektor vid SMI.

När och var: Provsjungningar ordnas under mars och välkomnar alla som vill sjunga i en "duktig" kör med fokus på 1900- och 2000-talets a-cappella körlyrik. Repetitionerna äger rum vid SMI på onsdagar kl.17.30-20.15 från och med april.

Läs mer om Campus Flemingsbergs Chamber Choir Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Anmäl dig gärna till provsjungning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller kontakta SMI:s rektor Ian Plaude, rektor@smi.se, för mer information.

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Student

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2022-03-01