Dela

Facebook Mail Twitter

Två nya avsnitt av karriärpodden ute!

Du har väl inte missat att Studie- och karriärvägledningen på Södertörns högskola producerar en podd; "Studier karriär och framtid"! Nu finns två nya avsnitt ute.

Student läser på en surfplatta

Så här berättar Studie- och karriärvägledarna om de två senaste avsnitten:

Avsnitt 3. Informationsintervjuer del 1, Coahcing inför

I tidigare avsnitt har vi pratat om strategier och verktyg för att orientera sig på arbetsmarknaden och i detta avsnitt bjuds du på ett exempel genom att få lyssna på när vi coachar Wilma, som läser sin sista termin, inför att göra en informationsintervju. Dessutom tar sig Wilma över tröskeln och försöker boka en informationsintervju, med en organisation som hon är nyfiken på, direkt i sändning! Häng med in i vägledningsrummet och låt dig inspireras och rustas till att själv ta dig över dina trösklar mot att orientera dig på din arbetsmarknad.

Avsnitt 4. Informationsintervjuer del 2, Hur gick det?

I detta avsnitt kommer Wilma tillbaka för att berätta hur det gick under intervjun. Vi hoppas att avsnittet ska inspirera dig ännu mera till att själv använda detta kraftfulla verktyg. Med detta fjärde avsnitt knyter vi även ihop säcken på temat arbetsmarknad och informationsintervjuer som avsnitten hittills handlat mycket om.

Här kan du lyssna på podden

Här hittar du podden Studier, karriär och framtid.

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Student

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2022-03-21