Dela

Facebook Mail Twitter

Missa inte SÖFREs inspark – börjar 19 augusti

Välkommen till årets inspark - ett sätt att snabbt lära känna andra studenter!

Student läser på en surfplatta

Nu är äntligen fadderbarnsanmälan öppen till föreningen SÖFREs Inspark! SÖFRE står för Södertörns förenade ekonomer och är skolans största förening, långt ifrån alla medlemmar pluggar dock ekonomi utan alla är välkomna! Till anmälan. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Insparken pågår mellan den 19 augusti och 4 september och är kostnadsfri. De första 10 dagarna är heldagar och sedan från att terminen börjar den 29 augusti, blir det endast kvällsaktiviteter. Så se till att anmäla dig till sommarens 16 roligaste dagar och ta möjligheten att kickstarta ditt studentliv på Södertörns högskola.

Läs mer om SÖFREs Inspark och välkommen att anmäla dig! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Startsida Läs mer om: Student

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2022-07-29