Dela

Facebook Mail Twitter

Ta chansen att bidra till högskolans scenkonstresidens - studenter söks för deltagande i Intellectus LIVE

Dansaren Anna Öberg, innehavaren av scenkonstresidenset, söker anställda och studenter från olika ämnesområden på högskolan som skulle kunna undersöka hur kunskap och konstnärliga uttryck kan uppstå och expandera i grupp.

Så här skriver Anna:

"Jag söker anställda och studenter på högskolan från olika kunskapsfält som skulle vara intresserade av att delta i den initiala delen av Intellectus LIVE - det konstnärliga forskningsprojekt jag kommer att genomföra under mitt år som scenkonstresident på Södertörns högskola. I projektet undersöker jag hur jag genom tradering som konstnärlig metod (med fokus på överföring, översättning och transformation) kan undersöka hur kunskap och konstnärliga uttryck kan uppstå och expandera i grupp. Alla ämnesområden är intressanta.

Materialet från detta förarbete kommer att presenteras som en del av en koreografisk installation vid årsskiftet. OBS! De initiala mötena kommer inte att inkludera dans (om inte den inbjudne själv vill).

Kontakta info@annaoberg.se om du vill anmäla ditt intresse eller veta mer.

Vänliga hälsningar Anna Öberg"

Läs mer om dansaren Anna Öberg och scenkonstresidenset Länk till annan webbplats.

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2023-06-08