Dela

Facebook Mail Twitter

Hitta på högskolan med hjälp av Mazemap

Visste du att det finns en interaktiv karta du kan ta hjälp av för att söka efter föreläsningssalar, restauranger eller annat på Södertörns högskola?

På sidan Hitta hit och våra öppettider Länk till annan webbplats. på sh.se finns en karta där du kan se högskolans byggnader och andra funktioner.

Kartan går att utforska med hjälp av muspekaren, och zooma in och ut samt byta våning med knapparna till vänster i kartan. Exempel:
M5=Moas båge våning 5 med huvudentré och Infocenter

Vägvisning

Bäst är att öppna kartan i ett nytt fönster (klicka "öppna i nytt fönster" i nedre högra hörnet under kartan). Då kan du även söka i kartan och få en vägbeskrivning.
Tips! I vägbeskrivningen finns en kryssruta för att undvika trappor och hinder.

En vägbeskrivning kan delas med Dela-knappen. Antingen som QR-kod eller länk för webbläsare.

I POI Kategorier (Points of Interest) kan du till exempel välja att söka efter restauranger, infoskärmar eller hjärtstartare. Det kan vara lite knepigt att lista ut vad färgerna på framsökta POIs i en kategori betyder. Den mörkblåa ringen i bilden nedan är på samma våning som du står på när du söker. Om det är en skuggad POI finns den på en annan våning.

Använd Mazemap som app

Använd gärna appen Mazemap i din telefon. Då kan du få en vägbeskrivning direkt i din hand och via den navigera till olika punkter. Appen är gratis och finns att ladda ner till din mobil där du hittar appar (AppStore och Google play).

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Student

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2023-10-05