Dela

Facebook Mail Twitter

Välkommen på föreläsning om inkludering och diskriminering

Nästa vecka firas Erasmusdagarna runt om Europa. Under veckan uppmärksammar den Internationella enheten möjligheterna till studieutbyten och utbytespraktik genom högskolan, samt bjuder in till två öppna lunchföreläsningar med fokus på inkludering och diskriminering ur ett internationellt perspektiv.

11/10: Öppen lunchföreläsning med Naiti del Sante

Naiti del Sante är arbetsrättsjurist och arbetar dagligdags på Regeringskansliet. Föreläsningen fokuserar på inkludering ur ett internationellt perspektiv. Föreläsningen riktar sig främst till medarbetare men är öppen för alla. Internationella enheten bjuder på lunchfralla och kaffe.

Tid: 11 oktober, klockan 11.30-12.45.
Plats: MA648.

12/10: Öppen lunchföreläsning med Parasto Rosencrantz

Parasto Rosencrantz är jurist och diskrimineringsexpert. Under föreläsningen ger hon en introduktion till diskriminering, illustrerat med fallstudier ur ett studentperspektiv. Föreläsningen riktar sig främst till studenter och doktorander vid högskolan, men är öppen för alla. Internationella enheten bjuder på lunchfralla och kaffe.

Tid: 12 oktober: 12:30-13:30.
Plats: Svarta lådan (MB313).

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2023-10-03