Dela

Facebook Mail Twitter

Nu inför vi tvåstegsverifiering för ditt SH-konto — aktivera det redan idag!

Tvåstegsverifiering är obligatoriskt för att öka säkerheten för ditt studentkonto. Det innebär att du loggar in i två steg: först med ditt användarnamn och lösenord, därefter med en kod eller godkännande via en app i din telefon.

Tvåstegsverifiering på mobiltelefon

För att aktivera tvåstegsverifiering behöver du tillgång till en mobiltelefon som kan installera appar från App Store eller Google Play. Ladda ned och installera appen Microsoft Authenticator - Microsoft Support Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du kan aktivera Microsoft Authenticator direkt i telefonen. Har du en dator också kan det vara lättare att använda både dator och mobiltelefon för att sätta upp mobiltelefonens Microsoft Authenticator. På en dator kan det vara lättare att skriva in lösenord med mera.

Om du av någon anledning inte har möjlighet att ha en mobilapp för tvåstegsverifiering, kontakta Infocenter.

Läs mer om tvåstegsverifiering.

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Student

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2024-01-17