Dela

Facebook Mail Twitter

Intresserad av konst? Extrajobb för studenter vid Södertörns högskola

I Södertörns högskolas utställningsrum för konst "Art Space" visas utställningar med aktuell konst som har anknytning till högskolans forskning och gestaltade miljö. Nu söker vi utställningsvärdar som kan välkomna besökare, ansvara för och informera om konstverken.

Foto: Ricard Estay

Södertörns högskolas utställningsrum för konst Art Space Södertörn öppnade höstterminen 2022. Här visas utställningar med aktuell konst som har anknytning till högskolans forskning och gestaltade miljö.

Eftersom några av våra utställningsvärdar avslutar sina studier, söker vi nu flera studenter som vill ingå i Art Space-teamet och kan arbeta tre till nio timmar i veckan under utställningsperioderna.

Arbetsuppgifter

Som utställningsvärd är du del i Art Space-teamet. Du välkomnar besökare, ansvarar för och informerar om konstverken. I början av utställningsperioden träffar teamet konstnären, och får sätta sig in i utställningen. Sidouppdrag med kommunikation, administration och konsthantering kan förekomma.

Arbetet passar dig som är student på campus, engagerad, nyfiken på konst och intresserad av att möta en publik. Vi söker studenter från olika discipliner. Uppdraget ger dig en erfarenhet av kultur- och publikarbete, som du kan ha nytta av när du senare skall söka dig ut på arbetsmarknaden. Om du har arbetat med liknande uppgifter tidigare är det meriterande men det är inte ett krav.

Anställning

Anställning med timlön tre till nio timmar i veckan under utställningsperioderna. Öppettiderna i Art Space är 10:00—16:00 måndag till fredag under terminstid med paus mellan utställningsperioderna.

Om du är intresserad att söka till Art Space mejla artspace@sh.se för mer information. Deadline för ansökan är den 12 februari 2024.

Vid frågor, kontakta Annika Öhrner, intendent för Art Space Södertörn, via e-post annika.ohrner@sh.se. Info om utställningarna finner du här: https://blogg.sh.se/artspace/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Student

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2024-02-07