Dela

Facebook Mail Twitter

Delta i forskningsstudie om AI

En nystartad forskningsstudie på Södertörns högskola undersöker hur studenter använder och tänker kring AI i sina studier och i relation till en framtida arbetsmarknad. För att få en så nyanserad bild som möjligt av i vilken utsträckning och på vilket sätt ni studenter på Södertörn använder AI-verktyg behöver vi din hjälp!

AI genererad bild på kvinna som studerar vid en dator

En nystartad forskningsstudie på Södertörns högskola undersöker hur studenter använder och tänker kring AI i sina studier och i relation till en framtida arbetsmarknad. Syftet är att på sikt använda dessa insikter för att utveckla undervisningen på högskolan.

För att få en så nyanserad bild som möjligt av i vilken utsträckning och på vilket sätt ni studenter på Södertörn använder AI-verktyg behöver vi din hjälp!

Den här enkäten tar 5 minuter att fylla i och riktar sig till alla studenter på högskolan, oavsett om du använder AI i dina studier eller inte. Naturligtvis är det helt anonymt och frivilligt att delta men ju fler vi når desto bättre resultat och på sikt bättre utbildningar.

Tack på förhand för ditt deltagande!

Klicka här för att komma till undersökningen. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Student

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2024-03-13