Dela

Facebook Mail Twitter

Är du designstudent? Välkommen att söka Michael Treschow-stipendiet!

Har du innovativa designidéer som kan förändra organisationer och gynna samhället? Ansökan till stipendiet är nu öppen, och sista ansökningsdag är den 30 september 2024.

Michael Treschow-stipendiet instiftades 2003 och delas ut en gång om året. Den som söker stipendiet ska vara designstuderande med kandidatexamen med avsikt att fortsätta på magisternivå. Syftet med stipendiet är att uppmuntra studenter att fortsätta studierna och utveckla sin designkompetens.

Summan på stipendiet är 100 000 kronor. Vinnaren kommer också att få 20 timmars samarbete med Handelshögskolans Business Lab, som ger praktisk erfarenhet för att driva positiv förändring.

Vem kan söka?

Om du är designstuderande med kandidatexamen vid ett svenskt lärosäte och planerar att fortsätta din utbildning på magisternivå så är du välkommen att söka. Din portfolio bör baseras på samlade verk som visar en blandning av djärvhet, innovation och vilja att expandera ytterligare färdigheter inom området Design Thinking. Designen kan avse flera olika områden, såsom industri, samhälle och samhällsfrågor i stort. Du ska också ha ett engagemang för social medvetenhet och hållbarhet.

Läs mer om stipendiet och ansökningskriterierna på https://ssehoi.com/mts Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Student

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2024-06-26