Student

Event och lokaler

Södertörns högskola i Flemingsberg har ett stort antal lokaler där det i första hand bedrivs undervisning och forskning. En del av dessa lokaler kan bokas för konferenser och event under vardagar när den ordinarie verksamheten inte bedrivs.

Helena Strömstedt som jobbar med event på Södertörns högskola.

Det finns hörsalar, lärosalar och foajéer. Lokalerna kan användas för konferenser, event, möten, avslutningar eller mingel. Det finns även en ljudisolerad lokal, Svarta lådan, som passar för föreläsningar, dans och teater samt fotografering. Den största lokalen är aulan som rymmer 700 personer.

Kontakta oss!

För mer information eller förfrågan kontakta oss.

Välkommen till Södertörns högskola!

Konstverk på campustorget på Södertörns högskola.

En viktig del av Södertörns högskola är konsten, både den byggnadsanknutna konsten och de cirka 200 verk som måleri, teckning och skulptur, som finns runt om i lokalerna.

Konsten på Södertörns högskola har deponerats av Statens konstråd i olika omgångar sedan Moas båge och biblioteket stod färdiga, år 2003 respektive 2004. Konsten är en unik samling av främst svensk konst.

Våren 2016 i samband med högskolans 20 års jubileum gjorde konstnären och konstkonsulten Magnus Mattsson vid Statens konstråd en nyhängning av konsten i samråd med representanter från högskolan. Vid denna nyhängning tillkom cirka 50 konstverk varav tio är en ny deposition från Moderna Museet.

Du som bokar en av våra lokaler får möjligheten att kostnadsfritt gå en rundvandring där en av våra konststudenter berättar om den konst som finns på högskolan.

Event erbjuder flera olika tjänster. Via oss kan du boka lokaler i aulan, Svarta lådan och i konferensvåningen, men också andra lokaler inom Södertörns högskola. Vi hjälper dig att hitta lämplig lokal som passar ditt evenemang.

Vi kan även hjälpa till med genomförandet av evenemanget. Utifrån dina behov tar vi fram en offert. Vi kan bland annat hjälpa till med inbjudan och anmälningssidor, betalningshantering, namnskyltar, deltagarförteckningar och annan service till deltagare. Kontakta oss för att få veta mer och för att få en offert.

Fyll i förfrågan nedan så återkommer vi till dig inom kort

Varmt välkommen med din förfrågan!

Du kan också mejla oss på event@sh.se för mer information.


Bokningsförfrågan


Kryssa i alla alternativ som överensstämmer med dina behov.
Kryssa i alla alternativ som överensstämmer med dina behov.Startdatum och tid * (obligatorisk)
Startdatum och tid
Alternativt startdatum och tid
Alternativt startdatum och tid
Slutdatum och tid * (obligatorisk)
Slutdatum och tid
Alternativt slutdatum och tid
Alternativt slutdatum och tid

Kollektivtrafik:
Flemingsbergs station

Adress:
Alfred Nobels Allé 7

 

Läs mer om hur du tar dig till Södertörns högskola på sidan Hitta hit

Kontakta oss på Event, så hjälper vi dig att boka lokaler för alla typer av evenemang, konferenser och möten. Dessutom erbjuder vi professionell hjälp med planering och genomförande av olika typer av konferenser och företagsarrangemang. Kombinera gärna ditt event med en kostvandring av de över unika 200 verk som deponerats av Statens konstråd och Moderna Museet.

För bokningsförfrågningar och frågor kontakta oss.

Telefon: 08-608 50 00
E-post: event@sh.se


Vi som jobbar med event

Ann-Christin Brandt

Ann-Christin Brandt

Annseli Selander

Annseli Selander

Helena Strömstedt

Helena Strömstedt

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2021-03-03