Kalendarium

rss

Här presenteras Södertörns högskolas kalendarium. Du kan hitta fler kalenderposter eller se specifika kalenderposter genom att välja ett eller flera filter till höger. För att se kalenderposter som redan har passerat kan du använda filtret Tidpunkt och ange ett eget tidsintervall. Våra arrangemang är för det mesta kostnadsfria och öppna för alla. Om annat gäller framgår det i kalendarieposten.

 • 15
  FEB

  New Public Management - ett nyliberalt 90-talsfenomen?

  Ett öppet seminarium i arrangemang av Förvaltningsakademin vid Södertörns högskola. Här diskuteras aktuella frågor om förvaltning och förvaltningspolitik, med inledningar av inbjudna gäster, såväl förvaltningsforskare som förvaltningspraktiker.

  Tom S. Karlsson inleder om sin nya bok (med titel som seminariet, Studenlitteratur 2017). Tom är fil dr i företagsekonomi och lektor i Offentlig förvaltning vid Förvaltningshögskolan vid Göteborgs Universitet. Han är också redaktör för Scandinavian Journal of Public Administration.

  En av Förvaltningsakademins uppgifter är att utgöra en arena för möten mellan förvaltning och akademi. Som en del i detta arrangerar vi en öppen seminarieserie om förvaltningspolitik.

  Tid och plats

  När: torsdag 15 februari kl. 13:00-14:30

  Vad: seminarium

  Var: Sal MA456, på plan 4 i Moas Båge, Södertörns högskola.

  Arrangeras av: Förvaltningsakademin