Kalendarium

rss

Här presenteras Södertörns högskolas kalendarium. Du kan hitta fler kalenderposter eller se specifika kalenderposter genom att välja ett eller flera filter till höger. För att se kalenderposter som redan har passerat kan du använda filtret Tidpunkt och ange ett eget tidsintervall. Våra arrangemang är för det mesta kostnadsfria och öppna för alla. Om annat gäller framgår det i kalendarieposten.

 • 19
  NOV
  - 23
  NOV

  Samhällsvetarveckan på Södertörns högskola

  Vad gör en samhällsvetare? Här får du svaren! Du och dina vänner är inbjudna att delta i årets största event för unga samhällsvetare. Tillsammans med Akademikerförbundet SSR anordnar SöderS Samhällsvetarveckan på Södertörns högskola.

  Vad gör en samhällsvetare? Här får du svaren!

  Du och dina vänner är inbjudna att delta i årets största event för unga samhällsvetare. Som Sveriges största professionsförbund för samhällsvetare har Akademikerförbundet SSR stenkoll på allt du behöver veta om karriären – redan under studietiden. Tillsammans med SöderS - Södertörns högskolas studentkår anordnar de Samhällsvetarveckan på Södertörns högskola!

  Måndag 19/11 kl. 12:00-13:00
  Lunchföreläsning "Vad gör en samhällsvetare?" i workshoprummet Facklan, SöderS kansli (F-huset, plan 5). Det kommer bjudas på lunch!

  Tisdag 20/11 kl. 10:00-11:00
  CV workshop i workshoprummet Facklan, SöderS kansli (F-huset, plan 5). Det bjuds på fika!

  Onsdag 21/11 kl. 13:00-15:00
  Gästföreläsning med Jerzy Sarnecki, forskare i samhällsvetenskap och kriminologi i MB 416. Det bjuds på fika!

  Torsdag 22/11
  Studiebesök på SIDA.

  Fredag 23/11 kl. 09:00-10:00
  Frukostföreläsning "Om arbetsmarknaden idag eller svenska modellen" i workshoprummet Facklan, SöderS kansli (F-huset, plan 5). Det bjuds på frukost!

  This event will be held in swedish.
  ______________________________________

  För att veta hur mycket mat som kan behövas får du gärna anmäla dig till respektive evenemang studentinformator.stockholm@akademssr.se innan 15/11. Platserna är begränsade så se till att anmäla dig så snart som möjligt! Uppge gärna vilka evenemang du vill medverka vid i din anmälan.

  Tid och plats

  När: måndag 19 november kl. 12:00 - fredag 23 november kl. 13:00

  Vad: öppen föreläsning

  Var: SöderS Workshoprum Facklan (F-huset, plan 5) & MB 416

  Arrangeras av: SöderS - Södertörns högskolas studentkår