Kalendarium

rss

Här presenteras Södertörns högskolas kalendarium. Du kan hitta fler kalenderposter eller se specifika kalenderposter genom att välja ett eller flera filter till höger. För att se kalenderposter som redan har passerat kan du använda filtret Tidpunkt och ange ett eget tidsintervall. Våra arrangemang är för det mesta kostnadsfria och öppna för alla. Om annat gäller framgår det i kalendarieposten.

 • 29
  MAR

  Workshop: Bygg Din Hemsida

  Hemside-"gurun" Gunnar Carlén gästar oss för att lära ut hur man skapar en egen hemsida i Wordpress. Workshopen är en hands-on workshop där man får möjlighet att bygga en egen hemsida under workshopen.

  Gunnar Carlén gästar oss för att lära ut hur man skapar en egen hemsida i Wordpress. Workshopen är en hands-on workshop där man får möjlighet att bygga en egen hemsida under workshopen. Det krävs inga förkunskaper för att delta på evenemanget. Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till både studenter och anställda vid Karolinska institutet och Södertörns högskola, men även för allmänheten. Datorer finns (inloggning för Södertörns högskolenätverk krävs) men man får gärna ta med egen dator.

  Anmälan sker via länken nedan.

  Tid och plats

  När: onsdag 29 mars kl. 16:00-18:00

  Vad: workshop

  Var: Sal UB 617, på plan sex i Biblioteket, Södertörns högskola, Campus Flemingsberg

  Arrangeras av: SH Innovation, Colab Flemingsberg