Nyhetsportal

rss

Här presenteras nyheter som har publicerats av Södertörns högskola. Du kan hitta fler nyheter eller se specifika nyheter genom att använda ett filter till höger.

 • 2017-04-20

  Missa inte uppesittarkvällen i biblioteket!

  Måndagen den 8 maj är det dags för denna termins uppesittarkväll. Har du en jobbig uppgift som ligger och drar? En uppsats som inte vill skriva sig själv? Kom då till biblioteket och få hjälp med ditt pluggande.

  På plats under uppesittarkvällen finns högskolans verksamheter för studentstöd för att hjälpa dig slutföra dina uppgifter. Det kommer även hållas flertalet mini-föreläsningar där du bland annat får lära dig hantera stress, referera rätt och få strategier för att lyckas med din opponering. Du kan också vara med på pausgympa eller meditera för att optimera pluggandet.

  Biblioteket har öppet fram till klockan 21 och under kvällen kommer det att bjudas på fika så du kan fylla på energiförrådet.

  Uppesittarkvällen är ett samarbete mellan biblioteket, Studieverkstan, studentkåren Söders, Studentavdelningen och universitetskyrkan.
  Tid: Måndag 8 maj kl 15-21
  Plats: Biblioteket


  Till höger har du affischen med programmet för uppesittarkvällen, klickar du på bilden får du upp en större pdf med programmet för kvällen i ett nytt fönster.

Östersjö- och Östeuropaanknytning samt Romska studier