Nyhetsportal

rss

Här presenteras nyheter som har publicerats av Södertörns högskola. Du kan hitta fler nyheter eller se specifika nyheter genom att använda ett filter till höger.

 • 2018-08-30

  Missade du att söka till höstterminen? Gör en sen anmälan!

  Om du inte har anmält dig i tid har du fortfarande möjlighet att göra en sen anmälan till många av våra program och kurser som startar höstterminen 2018.

  Ballong med Södertörns högskolas loggaGör din sena anmälan på antagning.se

  Här på antagning.se ser du vilka program och kurser på Södertörns högskola det går att göra en sen anmälan till. Bredvid de program och kurser som är öppna för sen anmälan ser du en Välj-knapp som visar att utbildningen är möjlig att söka. 

  När du gör en sen anmälan antas du i mån av plats.

  antagning.se finns också mer information om antagningsprocessen och hur du går till väga vid en sen anmälan. Att en utbildning är öppen för sena anmälningar är inte en garanti för att du kommer att antas. Sök så snart som möjligt för att öka din chans att komma in!

  Har du frågor om någon utbildning?

  Ring eller mejla Studentservice om du har allmänna frågor om en utbildning på Södertörns högskola. Studentservice är bemannad vardagar mellan klockan 9.00 och 12.00 samt 12.30 och 15.00.
  Telefon: 08-608 32 00
  E-post till studentservice

Östersjö- och Östeuropaanknytning samt Romska studier