Södertörns högskola övergår till distansundervisning - ingen undervisning i högskolans lokaler från och med onsdag 18 mars.

Regeringen rekommenderade den 18 mars att alla högskolor och universitet går över till distansundervisning. Södertörns högskola har följt rekommendationen och ingen undervisning sker i högskolans lokaler tillsvidare. Studenter ombeds att ta del av information från respektive kurs eller program via Studiewebben. Medarbetare och studenter kommer in i högskolans lokaler med passerkort och både Infocenter och Biblioteket är öppna.

Uppdaterad:

2020-03-25

kl. 10:48

Stäng meddelande

Konferensvåning F 11

Konferensvåningen F 11 är beläget på 11 våningen och har en fantastiskt vacker utsikt, du kan se ända till Ericsson Globe. Lokalen är uppdelad i två rum som delar kök och altan vid bokning av ett eller båda rummen.

Det finns även utrymme för mingel och fika som du förfogar över. F 11 lämpar sig väl för mindre möten eller har höga sekretesskrav.

Konferensvåning F 11 på Södertörns högskola.
Stora sammanträdesrummet i F 11 på Södertörns högskola.

F 11-stora sammanträdesrummet

I det stora sammanträdesrummet får 24 personer plats sittandes, självklart kan stolar och bord möbleras om enligt dina önskemål. Det stora sammanträdesrummet passar perfekt för styrelse- och ledningsmöten.

Se stora sammanträdesrummet i 360 grader.länk till annan webbplats

Lilla sammanträdesrummet i F 11 på Södertörns högskola.

F 11-lilla sammanträdesrummet

Lilla sammanträdesrummet består av 14 sittplatser runt ett avlångt bord. Rummet passar dig som vill ha ett mindre sammanträdande med höga sekretesskrav.

Se lilla sammanträdesrummet i 360 graderlänk till annan webbplats