Studentkåren

SöderS – we are the student movement. Vi kämpar för att du som student får en högkvalitativ och rättssäker utbildning, ett levande campus samt en hållbar och transparent studentrörelse.

Varför ska du bli medlem?

SöderS finns här för att du inte ska stå ensam inför studietidens utmaningar. Studentkåren står även för en trivsam social miljö och möjligheten att kombinera dina studier med roliga sociala aktiviteter som spel, fester, turneringar och pubkvällar.

Terminsmedlemskap: 111:-
Helårsmedlemskap: 222:-

Medlemskap för hela din studieperiod: 333:-

SöderS finns till för alla högskolans studenter. Som medlem får du dessutom många förmåner såsom:

Du kan enkelt bli medlem på soders.nu/medlemskaplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönstereller genom att besöka vår expedition, i F-huset på plan 5.

Har du frågor om studenträtt? Behöver du råd eller stöd i utbildningen?

Då kan du alltid vända dig till SöderS studentombud. SöderS arbetar aktivt med att vägleda och stötta studenter som upplever problem kring studierna eller sin studiesituation. Mejla studentombud@soders.nu eller klicka in på soders.nulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster/ för mer information.

Vill du få mer inflytande över din utbildning? Bli studentrepresentant!

Studentrepresentanter fyller en oersättlig funktion inom studentkåren och i högskolan. Som studentrepresentant vakar du över innehållet i din och dina medstudenters utbildning. Du sitter på möten där det bland annat bestäms hur undervisningen ska gå till, vad som ska rymmas i kurser och program och vilken litteratur som ska användas i utbildningen. Du får inflytande över din utbildning och därmed chansen att påverka statusen på din examen. Dessutom är det en bra merit för ditt CV och ett arvoderat uppdrag för kårmedlemmar.

Mejla studentombud@soders.nu eller klicka in på soders.nu/studentrepresentantlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterför mer information.

På SöderS vill vi ge alla studenter möjlighet att förgylla sin studietid.

Därför har vi många olika föreningar och verksamheter där du kan engagera dig, utveckla dina intressen och sätta en guldkant på studievardag. Vi har över 15 aktiva föreningar, en pub, en studentradio och ett Erasmus-nätverk – som alla anordnar egna fester och event!

Vill du starta en förening eller veta mer om hur du kan engagera dig?

Mejla info@soders.nu eller klicka in på soders.nulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt

Hemsida: soders.nulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
E-post: info@soders.nu
Telefon: 072-002 53 89

Du hittar oss även på plan 5 i F-huset.
Välkommen till SöderS!