Skriva ut och kopiera på biblioteket

På biblioteket kan du göra utskrifter och kopiera, oavsett om du är student eller inte. Läs mer här om hur det fungerar för just dig.

Om du är student på Södertörns högskola

Bibliotekets skrivare och kopiatorer hittar du i rum UB 515 på plan 5 samt i rum UB 614 på plan 6. Du kan skriva ut och kopiera både svartvitt och i färg.

OBS! Under pandemin gäller enbart 2 samtidiga användare i kopieringsrummen.

All information om hur du gör finns på sidan Skriv ut och kopiera.

Om du är student på Röda Korsets Högskola

För att använda en av bibliotekets datorer behöver du ett gästkonto, som du hämtar i bibliotekets infodisk. Om du sedan tidigare har ett SH-konto för RKH-studenter går det även bra att använda detta. Hämta och betala utskrifterna i bibliotekets infodisk.

För att kopiera kan du låna ett gästkopieringskort. Kopiorna betalar du i infodisken med betalkort.

Observera att du som är student på RKH kan göra billigare kopior och utskrifter på din högskola. Mer information hittar du på RKH:s självbetjäningsportal Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Om du är student på annan högskola eller tillhör allmänheten

Om du som extern besökare behöver använda en dator i biblioteket har du möjlighet att få ett gästkonto med inloggningsuppgifter som gäller under dagen. Du måste vara över 18 år och kunna visa upp giltig legitimation. Vi har ett begränsat antal gästkonton varje dag.

Dina utskrifter hämtar du i infodisken och betalar med betalkort. Du kan endast göra svartvita utskrifter i A4-format.

För att kopiera kan du som är registrerad låntagare på biblioteket låna ett kopieringskort. Kopiorna betalar du i vår infodisk.

Viktigt att veta är att biblioteket inte tar emot kontanter.