Södertörns högskola övergår till distansundervisning - ingen undervisning i högskolans lokaler från och med onsdag 18 mars.

Regeringen rekommenderade den 18 mars att alla högskolor och universitet går över till distansundervisning. Södertörns högskola har följt rekommendationen och ingen undervisning sker i högskolans lokaler tillsvidare. Studenter ombeds att ta del av information från respektive kurs eller program via Studiewebben. Medarbetare och studenter kommer in i högskolans lokaler med passerkort och både Infocenter och Biblioteket är öppna.

Uppdaterad:

2020-03-25

kl. 10:48

Stäng meddelande

Trådlöst nätverk (WIFI)

På högskolan finns det två olika trådlösa nätverk: Eduroam och SHguest. Eduroam är det nätverket som finns till för dig som student.

Eduroam är ett internationellt nätverk som flera högskolor och universitet är anslutna till. Du kan alltså koppla upp dig mot eduroam vid alla anslutna lärosäten i Europa, nätverket finns också tillgängligt på vissa publika platser som tillexempel flygplatser och tågstationer. Läs mer på http://www.eduroam.se/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Anslut till Eduroam

För att kunna logga in på eduroam behöver du acceptera certifikatet och sen fylla i inloggningsuppgifter till ditt SH-konto.

Exempelvis:

Användarnamn: sh18vf4268@suni.se
Lösenord: SH-lösenord

Kontakta Infocenter för inloggningsuppgifter för SHguest.

Klicka på nätverket "SHguest"

På sidan som kommer upp automatiskt skriver du in det användarnamn och lösenord du fått av Infocenter och klickar "Log in".

Problem med inloggningen?

Kontakta Infocenter, info@sh.se eller på telefon: 08 - 608 40 00.