Södertörns högskola övergår till distansundervisning - ingen undervisning i högskolans lokaler från och med onsdag 18 mars.

Regeringen rekommenderade den 18 mars att alla högskolor och universitet går över till distansundervisning. Södertörns högskola har följt rekommendationen och ingen undervisning sker i högskolans lokaler tillsvidare, med största sannolikhet gäller detta hela vårterminen. Alla salsskrivningar ersätts med alternativ examinationsform under hela vårterminen. Studenter ombeds att ta del av information från respektive kurs eller program via Studiewebben. Medarbetare och studenter kommer in i högskolans lokaler med passerkort och både Infocenter och Biblioteket är öppna. Om du befinner dig i högskolans lokaler, tänk på att hålla avstånd till andra. För att minska smittspridningen har vi valt att stänga alla grupprum i biblioteket.

Uppdaterad:

2020-04-08

kl. 10:19

Stäng meddelande
Student

Universitetskyrkan

Känns livet allmänt komplicerat? Har du frågor som du vill komma vidare med? Funderar du på framtiden, vägval, sorg, relationer, tro eller något annat?

Ibland kan vi behöva någon som lyssnar opartiskt, utan att vi själva behöver lyssna i utbyte.

I universitetskyrkans samtalsrum är inget ämne för stort eller litet. Välkommen att boka tid för samtal, oavsett tro eller tvivel. Alla samtal är gratis och vi har tystnadsplikt. Utöver enskilda samtal inbjuder vi även till andra träffar och samlingar.

Titta in på vår hemsida www.universitetskyrkanstockholm.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och på Instagram hittar du @pastor.elisabet, som uppdateras regelbundet.

Du kan också skicka din e-postadress till oss för att få del av vårt nyhetsbrev.

Stillhetens rum MC 339

Stillhetens rum är iordningsställt av högskolan för dig att sitta tyst med dig själv – kanske tillsammans med andra. Ett rum för det inre livet – arbete och vila, stillhet och rörelse. Ett rum där din andlighet, tro eller icke-tro får vara. Ett rum där det praktiseras böne- och andaktsformer från olika traditioner i ömsesidig respekt för varandra. Rummet är öppet för alla.

Meditation

Universitetskyrkan inbjuder till Meditation tisdagar 13.30 i Infoverkstan, UB 517, Södertörns högskolebibliotek.

  • Enkel avslappning
  • Ett ord att meditera över
  • Tio minuters tyst meditation

Kontakt

Elisabet finns på högskolan framförallt på tisdagar och torsdagar. Universitetskyrkans rum ligger mitt emot Harrys bokhandel. Kom fram och säg hej, när jag rör mig på skolan, sms:a eller skicka e-post så kan vi bestämma tid för att ses.

Baldur Baldursson har sin arbetsplats i Flemingsbergs kyrka och nås via telefon eller mail.

Baldur Baldursson, präst universitetskyrkan Södertörns högskola

Baldur Baldursson, präst
08-588 698 21
070-162 98 21 (endast sms)
baldur.baldursson@svenskakyrkan.se  

Elisabet Ravelojaona, pastor universitetskyrkan Södertörns högskola

Elisabet Ravelojaona, pastor
070 – 758 55 61
elisabet.ravelojaona@andreaskyrkan.se 

 

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2020-03-09